A könyv kapcsolat (2020)

Idén karácsonykor szerettük volna megmutatni, hogy a közös könyvélmények összekapcsolnak, és egy láthatatlan szálakkal összefonódó közösséggé formálnak bennünket.

Együtt lesz ünnep a karácsony (2020)

2020 decemberben egy nem mindennapi barátságot mutattunk be, ezzel hívtuk fel az olvasók figyelmét az emberi kapcsolatok fontosságára. Kosztolányi Dezső és Karinthy Frigyes nemcsak kortársak, és nemcsak munkatársak voltak a Nyugat szerkesztőségében, hanem nagyon jó barátok is.

Egy felejthetetlen utazás (2020)

Szerb Antal Utas és holdvilág című klasszikusával csodás tájakat barangolhatunk be, miközben önmagunkat is jobban megismerhetjük és egy csodálatos belső utazáson vehetünk részt.

Mit látunk bennük? (2019)

Szabó Magda és Ady Endre művei olyan értékeket képviselnek, amiknek köszönhetően ma is kortársainknak tekinthetjük őket.

Az én ajándékom (2017)

2017 decemberének első két hetében 1000 könyvet rejtettünk el az országban, az olvasókat pedig játékra hívtuk…

Történeteket adunk ajándékba (2016)

Ha könyvet ajándékozunk, nem egy tárggyal, hanem múlhatatlan élményekkel lepjük meg szeretteinket. Ez az üzenet állt 2016-os karácsonyi kampányunk középpontjában…

Minden könyv hozzánk tesz valamit (2015)

A Libri 2015 karácsonyán fedte fel új arculatát, és bemutatta megújult Törzsvásárlói Programját, amelyhez azóta már több százezer könyvrajongó csatlakozott.