Sajtóközlemények

Elfogyott a Húszezer éjszaka

Október 3-án látott napvilágot D. Tóth Kriszta új regénye, amely egy hónap alatt el is fogyott a könyvesboltok polcairól. A 10 000 példányban megjelent könyv sikere olyan nagynak bizonyult, hogy a kötet az októberi sikerlista vezetője lett, a teljes karácsonyi időszakra szánt könyvmennyiség pedig egy hónap alatt elfogyott. Az újranyomás folyamatban van, a nyomdák leterheltsége miatt azonban a regény egy hétig hiánycikk lesz a könyvesboltokban, így legközelebb várhatóan november 7-én, pénteken találkozhatnak vele ismét az olvasók.

 

Október 3-án jelent meg D. Tóth Kriszta második regénye, a Húszezer éjszaka. A nagy sikerű Jöttem, hadd lássalak című, Aranykönyv díjat is elnyert regénye után új művében az írónő ismét az emberi kapcsolatok izgalmas és kusza világába kalauzolt, ahol minden választás újabb és újabb lehetőség megtalálni magunkban mindazt, ami oly fájdalmasan hiányzik. A könyv egy egykor pszichológusnak készülő, ma életvezetési tanácsadó céget működtető budapesti nő történetét meséli el, aki egyszerre küzd a múlt kísérteteivel és a jelen látszatvilágával. Helga sorsa a mai harmincas-negyvenes korosztály számára ismerős módon mutatja be, hogy mi történik egy érzelmekre, intimitásra szomjazó nővel, aki beletörik házasságban élt élete mindennapi rutinjába, saját kínzó vágyaiba és a kétségbeesett, mohó boldogságkeresésbe.

 

D. Tóth Kriszta új regénye kevesebb, mint egy hónap alatt vált hiánycikké a könyvesboltokban. A kötet népszerűségét jelzi, hogy szinte egész októberben vezette a Bookline könyves sikerlistáját, és amellett, hogy győzelemmel zárta az őszi hónapot, a teljes karácsonyi időszakra szánt könyvmennyiség is rövid idő alatt elfogyott. Folyamatban van a könyv újranyomása, a nyomdák karácsonyi leterheltsége miatt azonban az olvasóknak várhatóan november 7-éig, péntekig kell várniuk arra, hogy a Húszezer éjszakát ismét megtalálják a boltok polcain.

 

A regényről többet itt olvashat:

www.bookline.hu/dtothkriszta