Kaposváron és Nyíregyházán nyitja új könyvesboltjait a Libri

Új boltokkal bővül a Libri üzlethálózata. 2015. augusztus 4-én Kaposváron, 5-én pedig Nyíregyházán nyitja könyvesboltját a Libri Könyvkereskedelmi Kft. A kaposvári bolt 292 négyzetméteren, 24 000 könyvvel, 6000 címmel, a nyíregyházi pedig 403 négyzetméteren 33000 könyvvel, 6500 címmel várja az olvasni szeretőket, a 20 év után megújuló, idén tavasszal bemutatkozó Libri arculattal.

Az új üzletekben a megszokott magas minőséggel, a nyitástól számított egy hétig különleges nyereményjátékkal találkozhatnak a boltba betérők, egy hónapon keresztül pedig minden új törzsvásárlói kártyát igénylő vásárló 5%-ra feltöltött kártyát kap. A Libri kaposvári és nyíregyházi könyvesboltja havonta megújuló akciókkal jelentkezik és természetesen elérhető lesz a  Libri Törzsvásárlói Program is, ami tagjainak akár 10% azonnali kedvezményt biztosít.

A kaposvári bolt pontos címe: 7400 Kaposvár, Kaposvár Plaza földszint, Berzsenyi utca 1-3.,

A nyíregyházi Libri pontos címe: 4400 Nyíregyháza, Nyírplaza 1. emelet, Szegfű utca 75.,

Az országosan immár 39 könyvesbolttal rendelkező vállalatnak az augusztus 4-én nyíló kaposvári, és az augusztus 5-én megnyitó nyíregyházi üzlettel 20 boltra bővül vidéki könyvesbolthálózata. A Libri célja, hogy országos bolthálózatát növelje. További Libri könyvesboltok nyílnak augusztusban Szolnokon, Szegeden és Zalaegerszegen, szeptemberben pedig Budapesten a Duna Plázában, Miskolcon, Győrött és Székesfehérváron.

A Libri minden boltjára kiterjedő teljes arculatváltásával először Szombathelyen találkozhattak a vásárlók, a nyári boltnyitásokkal országszerte megismerhetik az új letisztult design-t. Az első budapesti könyvesbolt, ami már a megújult arculattal nyitott, a Mammut üzletházban található Libri könyvesbolt volt.

Libri.hu/arculatvaltas

A Libri-Shopline Nyrt. a közép-európai régió legjelentősebb kulturális vállalata. A teljes cégcsoport a Libri Könyvkereskedelmi Kft. és érdekeltségei, valamint a Shopline-webáruház összefonódásával jött létre 2013-ban. A Shopline 2013-ban vásárolta meg egy összetett tranzakció keretén belül a Libri Csoportot, amely magába foglalja a Jelenkor kiadót, a Park Kiadót, a Helikon Kiadót, a Trubadúr Kiadót, a Kolibri Gyerekkönyvkiadót, a Diafilmgyártó Kft.-t és az egyre közismertebb Libri Kiadót. A csoport meghatározó tagja, a Libri Könyvkereskedelmi Kft. évente 1,6 millió vásárlót szolgál ki országos méretű könyvesbolthálózatában, 39 boltjával és webáruházával. 8 alkalommal nyerte el a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése által alapított Az Év Könyvkereskedője-díjat.