Sajtóközlemények

Üzleti év végével távozik posztjáról Starcz Ákos a Libri-Shopline vezérigazgatója

Üzleti év végével távozik posztjáról Starcz Ákos, a Libri-Shopline vezérigazgatója

A Cégcsoport Igazgatóságához eljuttatott levelében kezdeményezte lemondását Starcz Ákos, a Libri-Shopline csoport vezérigazgatója. A társaság Igazgatósága a szakembert operatív teendői alól – a stratégiailag fontos – karácsonyi szezont követően menti majd fel, valamint esedékes ülésén Kovács Pétert, a Libri Kft. ügyvezető igazgatóját nevezte ki társ-vezérigazgatóvá. 

Starcz Ákos a jövőben más területen folytatja szakmai pályafutását.  

Dr. Spéder Zoltán, a Libri-Shopline elnöke az Igazgatóság nevében megköszönte a vezérigazgató eddigi vezetői munkáját, és jövőbeli szakmai pályájához további sikereket kívánt.

Starcz Ákos 2008 óta vezette operatívan a cégcsoportot. Nevéhez fűződik az egyik legerősebb hazai online márka, a Bookline jelenlegi arculata és az univerzális webáruház, a Shopline megalkotása is. Meghatározó vezetője volt a Libri és a Shopline cégek 2013-ban megkezdett sikeres összefonódásának. 

A Libri-Shopline Nyrt. mára az ország pénzügyileg legeredményesebb kulturális vállalatává vált, amely az elmúlt években számos elismerésben részesült. Legutóbb Az Ország Boltja szavazáson a hazai internetezők a Shopline-t választották a legnépszerűbb webáruháznak.