Sajtóközlemények

Új Libri könyvesbolt Győrben

2015. szeptember 15-én nyitja legújabb könyvesboltját a Libri Könyvkereskedelmi Kft. Győrben. Az 593 négyzetméteren majdnem 70 000 könyvvel, 16 000 címmel nyitó új bolt már a 20 év után megújuló, idén tavasszal bemutatkozott Libri arculattal várja az olvasni vágyókat.

Az új üzletben a megszokott magas minőséggel, a nyitástól számított egy héten keresztül 20%-os kedvezménnyel találkozhatnak a boltba betérők, amit minden könyv és hangos könyv megvásárlásakor igénybe vehetnek. A Libri győri könyvesboltja havonta megújuló akciókkal jelentkezik és természetesen elérhető lesz a Libri Törzsvásárlói Program is, ami tagjainak akár 10% azonnali kedvezményt biztosít.

A győri Libri pontos címe: 9024 Győr, Győr Plaza, Vasvári Pál út 1/a

Az országosan immár 44 könyvesbolttal rendelkező vállalatnak az augusztusban megnyílt kaposvári, nyíregyházi üzlettel 25 boltra bővült a vidéki könyvesbolthálózata. További Libri könyvesboltok nyíltak augusztusban Szolnokon, Szegeden és Zalaegerszegen, szeptemberben pedig Miskolcon és Székesfehérváron. Ugyancsak szeptemberben nyílt Budapesten Libri könyvesbolt a Duna Plázában, ahol különleges mesesarokkal és állandó gyerekprogramokkal várják a könyvszerető kicsiket és nagyokat.

http://www.libri.hu/uj_boltok/

A Libri minden boltjára kiterjedő teljes arculatváltásával először 2015 tavaszán, Szombathelyen találkozhattak a vásárlók, a nyári boltnyitásokkal országszerte megismerhették az új letisztult design-t. Az első budapesti könyvesbolt, ami már a megújult arculattal nyitott, a Mammut üzletházban található Libri könyvesbolt volt.

 

A Libri-Shopline Nyrt. a közép-európai régió legjelentősebb kulturális vállalata. A teljes cégcsoport a Libri Könyvkereskedelmi Kft. és érdekeltségei, valamint a Shopline-webáruház összefonódásával jött létre 2013-ban. A Shopline 2013-ban vásárolta meg egy összetett tranzakció keretén belül a Libri Csoportot, amely magába foglalja a Park Kiadót, a Helikon Kiadót, a Trubadúr Kiadót, a Kolibri Gyerekkönyvkiadót, a Diafilmgyártó Kft.-t és az egyre közismertebb Libri Kiadót. A csoport meghatározó tagja, a Libri Könyvkereskedelmi Kft. évente 1,6 millió vásárlót szolgál ki országos méretű könyvesbolthálózatában, 39 boltjával és webáruházával. 8 alkalommal nyerte el a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése által alapított Az Év Könyvkereskedője-díjat.