Sajtóközlemények

Segítsd te is könyvekkel a rászorulókat!

A Bookline és a Baptista Szeretetszolgálat nagyszabású Cipősdoboz Akciójának jóvoltából december 1. és 15. között segíthetünk boldogabbá tenni sok ezer gyerek karácsonyát.

A Baptista Szeretetszolgálat idén 13. alkalommal hirdette meg karácsonyi Cipősdoboz Akcióját, amelynek keretében minden évben több mint tízezer cipősdobozba csomagolt ajándékcsomag jut el a rászoruló gyermekekhez, legyen szó nevelőotthonok lakóiról, mélyszegénységben élőkről, vagy épp Böjte Csaba parajdi árvaházában nevelkedő fiatalokról.

A Bookline ötödik éve kiemelt támogatója a Baptista Szeretszolgálat programjának,  közreműködésével – és nem utolsó sorban a Bookline oldalára látogatók segítségével – az elmúlt években több ezer cipősdoboz juthatott el a nehéz sorsú fiatalok karácsonyfája alá, és idén sem lesz ez másképp.

December 1. és 15. között a Bookline oldalán online Cipősdoboz-adományok megvásárlásával az oldalra látogatók hozzájárulhatnak, hogy a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai korcsoportokra és nemekre osztott könyvkínálatból választhassák ki a legmegfelelőbb ajándékokat a rászoruló gyerekeknek. Az egységesen 1500 Ft-ért elérhető adománycsomagokat a weboldal munkatársai úgy állították össze, hogy azok értékes ajándékok lehessenek a 0-6 év közötti cseperedő fiúk és lányok, a 7-13 éves iskolások, és a 14 év feletti kamaszok számára.

A csomagokban egyaránt megtalálhatóak a Disney klasszikusok Némótól Pinokkióig, de a magyar remekek sem maradnak el a Ringató könyvektől Winkler Róbert Micikééig.

Mindazok számára, akik nem csak könyvekkel támogatnák a rászorulókat, lehetőség nyílik 790 Ft-os online adományjegyek vásárlására is, az így befolyó összeget pedig a Baptista Szeretetszolgálat fordítja majd ünnepi ajándékokra. Az online megvásárolható adományok mellett december 15-ig a Bookline Astoria úti könyvesboltjában (1072 Budapest, Rákóczi út 12.) nyitvatartási idő alatt fogadják a segíteni vágyók saját készítésű cipősdoboz ajándékait is, amit szintén eljuttat a cég a gyerekeknek.

A cég további támogatásként 3 tonnányi könyvet adományozott a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Segítsd te is könyvekkel a rászorulókat!

https://bookline.hu/ciposdoboz

 

Bookline

Az ország legkedveltebb online könyváruháza, több százezer könyv, zenei és filmes kiadvány lelőhelye. A webáruház jelenleg hat üzletágat foglal magába: könyv, antikvár, e-könyv, idegen nyelvű könyv, zene és film. A Bookline a magyar mellett a szlovák és a román piacon is jelen van – több mint 1 millió 200 000 regisztrált felhasználójával a régió egyik legnagyobb online kereskedőjeként. 2012 őszétől jelenteti meg Bookline Könyvek márkanév alatt sikerkönyveit. Kiadványai e-könyv formában is mind elérhetők. Ezekben a kötetekben a vásárlók és a felhasználók által már ismert Bookline, trenddiktáló eszmeiségét kívánja a társaság továbbvinni, a már évek óta megszokott frissességet, megbízható minőséget és sokszínűséget képviselve.

www.bookline.hu