Sajtóközlemények

A sajtó képviselőinek kérdéseit a sajto@libribookline.com címen várjuk.

Legutóbbi híreink

Tervezd meg a jövőt a Bookline-al!

2020-ban nem elég a regény utolsó oldalára lapozni a happy endért: együtt kell tennünk azért, hogy a történet jó véget érjen. A Bookline év végi kampányában megmutatja azokat a könyveket, melyekkel egy fenntarthatóbb, szimpatikusabb jövő építhető.

Tovább olvasom »

Legendás barátságot idéz meg karácsonykor a Libri

A Libri tavaly karácsonykor indította el könyvsorozatát, melyben olyan magyar szerzők írásait rendezi díszkötetbe, akik nélkül egyetlen könyvespolc sem lehet teljes. Idén egy nem mindennapi barátságot idéz fel a könyvkereskedelmi cég, és szeretné emlékeztetni az olvasókat az emberi kapcsolatok fontosságára.

Tovább olvasom »

Szívünk Rajta – Anne Frank új könyveit kellene ma olvasnunk

Októberben sem volt könnyű dolga a Szívünk rajta zsűrijének: sok-sok remek könyvből kellett kiválasztani azt a néhányat, amely matricát kaphatott. A hónap könyve végül Anne Frank naplója lett, amiben nemcsak egy tizenöt éves lánnyal ismerkedhetnek meg a gyerekek, hanem egy kegyetlen korszak mindennapjaival is.

Tovább olvasom »

Bookline Top 50 – Friss irodalommal érkezett az ősz

Szeptemberben alaposan átrendeződött a Bookline sikerlistája az előző hónapokhoz képest. Az ősz beköszöntével több új szépirodalmi alkotás került fel a legkeresettebb könyvek listájára, de az élettörténetek és gyerekkönyvek iránt is nagy volt az érdeklődés. A sikerlista első helyét Ken Follett új regénye szerezte meg, amit Orvos-Tóth Noémi bestsellere követ. A lista harmadik helyére ezúttal Elena Ferrante legújabb könyve került.

Tovább olvasom »