Jó társaságban vagy (2017)

Ebben az évben elérkezettnek láttuk az időt, hogy a komfortzónánknak hátat fordítva kilépjünk a virtuális térből, és offline közösségépítésbe kezdjünk. Első lépésként regionális kávézókkal működtünk együtt, amelyekben Bookline-pontokat alakítottunk ki olvasósarokkal, saját tervezésű papírpoharakkal, Bookline-logóval ellátott szalvétákkal. Programunkhoz novemberben csatlakozott a Costa kávézólánc is, így országszerte összesen 12 partnerkávézóban fogyaszthatták le vásárlóink a könyvrendelések mellé ajándékozott kávékuponokat. Emellett pedig koncert- és előadásjegyeket sorsoltunk ki, hogy az olvasók személyesen is találkozhassanak a kampány arcaival: Farkasházi Rékával, Polgár Judittal, Fa Nándorral vagy Lovasi Andrással.

Korábbi Bookline kampányok

Bookline. Szeretni. Olvasni. (2022)

A 2022-es image kampány egyszerre mutatja be az olvasás legkülönbözőbb dimenzióit és a hozzájuk köthető Bookline programokat. A kreatív koncepció kiindulását a márka esszenciája adja: a logó. A logó mindvégig megmarad felismerhetőnek, a rajta eszközölt apró változtatások pedig a láthatóvá teszik, hogyan terjed ki az olvasás az élet szinte minden fontos, pozitív előjelű területére.

Tovább olvasom »

A legjobb ajándék (2021)

2021-es év végi kampányunkban azt mutattuk meg, hogy nincs olyan szélsőséges érdeklődési kör, amihez ne tudnánk legalább fél tucat könyvet ajánlani, a felületeinkre ellátogatók pedig ezáltal biztosak lehettek benne, hogy nálunk válogatva mindenkinek meg fogják találni az érdeklődési körébe vágó, tökéletes ajándékokat.

Tovább olvasom »

Bookline Lapozó (2021)

A Bookline 2021-ben adta át első könyvcserepontjait, a Bookline Lapozó névre keresztelt installációkat pedig azóta országszerte több ponton fellelhetik az olvasók a nagyvárosokban.

Tovább olvasom »

Együtt olvasunk (2021)

Az Együtt olvasunk kampány során egy olyan felületet hoztunk létre, amely nemcsak a gyerekek életkora, hanem érdeklődési köre alapján is ajánlott szakértők által előválogatott gyerekkönyveket. A programban különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a ritkábban kibeszélt, nehezebb témákról is szó essen, ezért külön könyvajánlatokkal készültünk a nehéz élethelyzetekre, amelyekhez a megfelelő címeket gyakorló gyerekpszichológusok válogatták ki.

Tovább olvasom »