Mondj egy könyvet, mondok én is! (2016)

Létezik egy reklámeszköz, ami minden kampánynál többet ér: ez pedig egy jó barát ajánlása. 2016-ban ezért úgy döntöttünk, hogy arra kérjük az olvasókat, ajánljanak egymásnak könyveket a karácsonyi időszakban. Az erre a célra létrehozott aloldalon a promóció ideje alatt több ezer felhasználói könyvajánló született meg, országszerte pedig olyan véleményformálók könyvtippjei jelentek meg plakátokon, mint Kemény Zsófi, Sena Dagadu, Szily László és Winkler Róbert.

Korábbi Bookline kampányok

A legjobb ajándék (2021)

2021-es év végi kampányunkban azt mutattuk meg, hogy nincs olyan szélsőséges érdeklődési kör, amihez ne tudnánk legalább fél tucat könyvet ajánlani, a felületeinkre ellátogatók pedig ezáltal biztosak lehettek benne, hogy nálunk válogatva mindenkinek meg fogják találni az érdeklődési körébe vágó, tökéletes ajándékokat.

Tovább olvasom »

Bookline Lapozó (2021)

A Bookline 2021-ben adta át első könyvcserepontjait, a Bookline Lapozó névre keresztelt installációkat pedig azóta országszerte több ponton fellelhetik az olvasók a nagyvárosokban.

Tovább olvasom »

Együtt olvasunk (2021)

Az Együtt olvasunk kampány során egy olyan felületet hoztunk létre, amely nemcsak a gyerekek életkora, hanem érdeklődési köre alapján is ajánlott szakértők által előválogatott gyerekkönyveket. A programban különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a ritkábban kibeszélt, nehezebb témákról is szó essen, ezért külön könyvajánlatokkal készültünk a nehéz élethelyzetekre, amelyekhez a megfelelő címeket gyakorló gyerekpszichológusok válogatták ki.

Tovább olvasom »