Minden sorral közelebb egy fenntartható világhoz (2020)

2020 egyszerre volt a bizonytalanság és az állandó újratervezés időszaka. Ezért úgy döntöttünk, hogy felelős márkaként beszállunk a jövőtervezésbe, és kapaszkodót adunk azoknak, akik tenni akarnak egy kiszámíthatóbb és igazságosabb világért. Novemberi kampányunk négy olyan területet járt körül, amely a fenntartható jövő alapját jelenti: a nemek közti egyenlőséget, a klímavédelmet, a minőségi, élethosszig tartó tanulást és a mentális egészséget. A cél nemcsak az volt, hogy a négy témáról közérthető információkat nyújtsunk, hanem hogy mindezt hiteles és izgalmas könyvek segítségével tegyük.

A nemek közti egyenlőség a te ügyed is. Olvass róla többet!
Szeretteid lelki egészsége a te ügyed is. Olvass róla többet!
A klímavédelem a te ügyed is. Olvass róla többet!
A minőségi oktatás a te ügyed is. Olvass róla többet!
Korábbi Bookline kampányok

Bookline. Szeretni. Olvasni. (2022)

A 2022-es image kampány egyszerre mutatja be az olvasás legkülönbözőbb dimenzióit és a hozzájuk köthető Bookline programokat. A kreatív koncepció kiindulását a márka esszenciája adja: a logó. A logó mindvégig megmarad felismerhetőnek, a rajta eszközölt apró változtatások pedig a láthatóvá teszik, hogyan terjed ki az olvasás az élet szinte minden fontos, pozitív előjelű területére.

Tovább olvasom »

A legjobb ajándék (2021)

2021-es év végi kampányunkban azt mutattuk meg, hogy nincs olyan szélsőséges érdeklődési kör, amihez ne tudnánk legalább fél tucat könyvet ajánlani, a felületeinkre ellátogatók pedig ezáltal biztosak lehettek benne, hogy nálunk válogatva mindenkinek meg fogják találni az érdeklődési körébe vágó, tökéletes ajándékokat.

Tovább olvasom »

Bookline Lapozó (2021)

A Bookline 2021-ben adta át első könyvcserepontjait, a Bookline Lapozó névre keresztelt installációkat pedig azóta országszerte több ponton fellelhetik az olvasók a nagyvárosokban.

Tovább olvasom »

Együtt olvasunk (2021)

Az Együtt olvasunk kampány során egy olyan felületet hoztunk létre, amely nemcsak a gyerekek életkora, hanem érdeklődési köre alapján is ajánlott szakértők által előválogatott gyerekkönyveket. A programban különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a ritkábban kibeszélt, nehezebb témákról is szó essen, ezért külön könyvajánlatokkal készültünk a nehéz élethelyzetekre, amelyekhez a megfelelő címeket gyakorló gyerekpszichológusok válogatták ki.

Tovább olvasom »