A sorok között találunk magunkra (2019)

A jó könyvek nemcsak a kikapcsolódásban segítenek, hanem formálják a személyiségünket, életünk részeivé válnak. Ezt az olvasó és könyv közötti különleges kapcsolatot mutatta be 2019-es employer branding kampányunk. A 29 kampánykreatív egy-egy meghatározó könyvélményt dolgozott fel a Bookline alkalmazottainak és megelevenedő árnyékaiknak a főszereplésével. A képeken szereplő márkanagykövetek egyenként választhatták ki kedvenc műfajaikat, árnyékaik pedig személyre szabott, kézzel készített illusztrációk felhasználásával készültek el. A kampányhoz kötött promóció a megújult Bookline frissített oldalfunkcióit helyezte középpontba. Ennek eredményeként a Kívánságlistát használók száma 29%-kal, az Ajándékküldő szolgáltatást használók száma 600%-kal, a Törzsvásárlói Program forgalma pedig 250%-kal emelkedett a korábbi évekhez képest.

Korábbi Bookline kampányok

Bookline. Szeretni. Olvasni. (2022)

A 2022-es image kampány egyszerre mutatja be az olvasás legkülönbözőbb dimenzióit és a hozzájuk köthető Bookline programokat. A kreatív koncepció kiindulását a márka esszenciája adja: a logó. A logó mindvégig megmarad felismerhetőnek, a rajta eszközölt apró változtatások pedig a láthatóvá teszik, hogyan terjed ki az olvasás az élet szinte minden fontos, pozitív előjelű területére.

Tovább olvasom »

A legjobb ajándék (2021)

2021-es év végi kampányunkban azt mutattuk meg, hogy nincs olyan szélsőséges érdeklődési kör, amihez ne tudnánk legalább fél tucat könyvet ajánlani, a felületeinkre ellátogatók pedig ezáltal biztosak lehettek benne, hogy nálunk válogatva mindenkinek meg fogják találni az érdeklődési körébe vágó, tökéletes ajándékokat.

Tovább olvasom »

Bookline Lapozó (2021)

A Bookline 2021-ben adta át első könyvcserepontjait, a Bookline Lapozó névre keresztelt installációkat pedig azóta országszerte több ponton fellelhetik az olvasók a nagyvárosokban.

Tovább olvasom »

Együtt olvasunk (2021)

Az Együtt olvasunk kampány során egy olyan felületet hoztunk létre, amely nemcsak a gyerekek életkora, hanem érdeklődési köre alapján is ajánlott szakértők által előválogatott gyerekkönyveket. A programban különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a ritkábban kibeszélt, nehezebb témákról is szó essen, ezért külön könyvajánlatokkal készültünk a nehéz élethelyzetekre, amelyekhez a megfelelő címeket gyakorló gyerekpszichológusok válogatták ki.

Tovább olvasom »